Chelsea – Barça (punt i final)

El Barça ha dit adéu a Europa en un magnífic partit que ha guanyat el Chelsea (4-2) però que també ho hauria pogut fer el conjunt de Frank Rijkaard. Un últim gol polèmic deixa els blaugrana fora de la ‘Champions’.

La falta d’encert en jugades puntuals, especialment a la segona part, va impedir que el Barça hagués eliminat el Chelsea als vuitens de final de la Lliga de Campions en un partit de futbol en estat pur. Els gols, la intensitat, el futbol ofensiu, el ritme, les alternances i la despesa física van estar les característiques d’un enfrontament que va servir perquè tothom veiés que el Barça mereixia continuar en aquesta competició. Amb tot, un gol de cap de Terry al minut 76 va decantar un partit de manera injusta: mentre el defensa anglès rematava de cap, Carvalho agafava Valdés dins de l’àrea petita, fent falta i impedint que el porter català pogués fer alguna cosa.