El Caganer Misteriós, VII edició

D’una feina tan comuna
només aquell qui dejuna
és qui es podrà deslliurar
de la merda del cagar.

Un any més presento el Concurs del Caganer Misteriós. Si bé el nombre de persones que hi participeu m’obliga a intentar mantenir-me fidel a l’esperit original, amb l’edat comencen a cansar-me les imposicions, encara que, com aquesta, siguin autoinflingides; tanmateix vull agrair-vos la perseverança en les vostres visites i votacions.

Si fa un any parlava de temps difícils, què he de dir-vos enguany, en plena decadència econòmica, moral, cultural i social? No res que us pugui alegrar la vida, oi? Passo, doncs, directament al concurs a veure si, ni que sigui per atzar, us proporciona una mica d’optimisme.

Entre els participants que encertin el concurs sortejarem un pack acampada, cinc nits, a la plaça Tahrir, el Caire; una visita als estudis de TV3 el dia que apin els dos canals que preveuen les retallades; el vídeo El convidat, Xavier Sardà, amb l’obligació d’empassar-se’l sense sense maleir la tirania del nou ric protagonista, i un viatge amb Renfe rodalies, destinacions diverses.

Podeu efectuar les vostres votacions fins el dia 2 de gener, 2012, data en què es publicarà la solució i guanyadors. Per als que no ho encerteu us obsequiem amb el retallable adjunt, gentilesa de Xavier Boronat, per tal que us ajudi a gaudir o maleir els entreàpats d’aquestes festes.

Edicions precedents: Caganer Misteriós, 2010, resultat; Caganer Misteriós, 2009, resultat; Caganer Misteriós, 2008, resultat; Caganer Misteriós, 2007, resultat; Caganer Misteriós, 2006, resultat; Caganer Misteriós, 2005, resultat.

Deixa un comentari